Buchta z pohankových lupínků, inspirovaná bábovkou z celozrnných vloček
Suroviny pro 20 porcí
20 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 574 kJ / 2 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 221,40 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 122,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala mě " 1Marie" svou bábovkou z celozrnných vloček. Jenže jsem ji chtěla hned upéci, aniž bych měla všechny suroviny, tak jsem nahrazovala předepsané těmi, co dům dal. Zdvojnásobila jsem množství, aby vyšla do pekáče na menší kachnu. Díky za inspiraci, 1Marie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2022 21:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 16 minutami
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 49 minutami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Petaja uvařila před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 11 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 12 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: tuk rostlinný, smetana, cukr vanilkový, prášek do pečiva, škrob, sůl, sladidlo, med, vejce, jablko, ořechy vlašské, brusinky sušené, olej
Buchta z pohankových lupínků, inspirovaná bábovkou z celozrnných vloček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2z3P
1 názor