Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a přitom polévku opravdu zázračně vychutí. Stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,73 g |
Tuky | 7,68 g |
Vláknina | 24,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 261,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Příprava není složitá, pouze na první pohled to tak vypadá.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 25 minutami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 29 minutami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 29 minutami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 34 minutami
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 35 minutami
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
7 oblíbených pokrmů asijské kuchyně: Máte rádi kari nebo upřednostníte sushi?
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Suroviny: kohout, cibule, zázvor, česnek, badyán, skořice, koriandr, voda, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka rybí, cukr, nudle rýžové, zelí pekingské, fazole mungo, koriandr, omáčka sojová, šťáva limetková
Asijská kohoutí polévka z multifunkčního hrnce.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDQL8
0 názorů