Hovězí kostky na víně
Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v červeném víně a druhý den je pomalu dusíme. Pokrm tak získá opravdu silnou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,87 g |
Tuky | 178,10 g |
Vláknina | 20,54 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 831 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 131,73 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 5 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 minutou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 5 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 49 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 55 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Suroviny: bobkový list, víno červené, kůra pomerančová, cibule, pepř černý, mrkev, mouka polohrubá, hovězí zadní, máslo, protlak rajčatový, houby, petrželka zelená, celer řapíkatý, bylinky sušené, bujón hovězí, olej olivový
Hovězí kostky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQ3A
0 názorů