Hovězí žebra v medové marinádě PH
Při použití pomalého hrnce se všechny chutě geniálně propojí. Hovězí maso při této úpravě zkřehne a zůstane šťavnaté. Dlouhé čekání na výsledek se opravdu vyplatí. Pokrm bude luxusní a určitě sklidíte oprávněnou chválu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 838 kJ / 2 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,06 g |
Tuky | 151,70 g |
Vláknina | 6,65 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
varimebeztuku.blogspot.com/2024/03/hovezi-zebra-v-medove-marinade-ph.html
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 10:26
S troubou to zvládnete, ale spotřeba elektřiny bude o dost vyšší. Proto vaříme v pomalém hrnci.
26. 3. 2024 11:57
to musí být dokonalá chuť! Nemám PH, ale věřím, že to zvládnu i s troubou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 40 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 46 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 59 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: žebro hovězí, med, česnek, zázvor čerstvý, kmín mletý, koriandr, omáčka sojová, omáčka rybí, sůl
Hovězí žebra v medové marinádě PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rg8B
2 názory