Pangasius na přírodno
Recept ještě nebyl hodnocenFilety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici