Krkovička pro návštěvu
Recept ještě nebyl hodnocenKrkovička je oblíbeným masem na gril, jelikož je pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle ale chutná i pečená v troubě. Ochuťte maso pikantní marinádou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Krkovička je oblíbeným masem na gril, jelikož je pěkně prorostlá, což jí zaručuje šťavnatost. Skvěle ale chutná i pečená v troubě. Ochuťte maso pikantní marinádou,…
Lehké saláty jsou součástí zpravidla letních jídelníčků. Kromě osvěžující chuti můžeme využít také to, že nám saláty rostou na zahrádce. K listům pak stačí přidat další…
Kuřecí maso je skvělé pro svou nenáročnou přípravu a krátkou tepelnou úpravu. Plátek z kuřecího prsa můžeme naplnit sýrem a zabalit do rolky. Tu obalíme slaninou a…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
Chuťovky, podávané jako malé pohoštění při posezení s rodinou či přáteli, je pro každou kuchařku výzvou se tak trochu předvést. Fantazii se meze nekladou a je jen na vás…
V kastrole rozškvaříme nakrájenou anglickou slaninu, přidáme česnek utřený se solí, uvařené špagety, rozkvedlaná vejce a na ohni mícháme tak dlouho, až vejce kašovitě…
Pokrmy nenáročné na přípravu a ještě k tomu z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbené zejména v uspěchaném pracovním týdnu. Inspirujte se a připravte zapečené brambory s…
Jednoduchá, výborná a rychlá sýrová omáčka s kuřecím masem zahuštěná taveným sýrem. Tento rychlý oběd nebo večeři zvládne opravdu každý. Potřebné suroviny máte navíc…
Také milujete rychlé obědy z jednoho pekáčku? Vyzkoušejte tento jednoduchý a velmi chutný recept na zapečené těstoviny s brokolicí, uzeninou a sýrem. Vše zalité smetanou…
Nesmrtelná klasika v podobě pizza šneků. Jsou oblíbené napříč generacemi a hodí se na každou příležitost, ať slavíte Silvestra nebo narozeniny dětí. Základ z listového…
Čevabčiči, pocházející z balkánského poloostrova, jsou válečky z mletého masa, v tomto receptu ozvláštněné o nastrouhaný sýr. Okořeněné mletou paprikou, česnekem a…
Položíme si první vrstvu toustového chleba, podle toho jak chceme velký dort (ja dala 2x3) natřeme pomazánkou a dáme na ni další vrstvu toustového chleba, na kterou…
Polévky skvěle zaženou malý i velký hlad a v české kuchyni jsou prostě nezastupitelné. Česnečka podpoří obranyschopnost organismu a navíc je jednoduchá a rychlá na…
Blíží se narozeniny a oslavenec není fanoušek sladkého? Potěšit by ho mohl tento slaný dort. V dortové formě upečete jednoduché těsto ochucené kořením a naplněné…
Připravte rychlé a nenáročné občerstvení například pro nenadálou návštěvu. Bábovku můžete plnit vším, co máte rádi, přidat jarní cibulku, pórek, nebo proložit nivou. Na…
Brambory, mrkev oloupeme - nastrouháme, přidáme mouku, nastrouhaný sýr (nemusí být), vejce, solíme, pepříme.A tvoříme placičky, které usmažíme.
Mexická kuchyně nabízí spoustu různých pokrmů, které mají často jedno společné, jsou pikantní a obsahují fazole. Zapečené tortilly burritos, plněné povětšinou směsí…
Chutné slané pohoštění můžete připravit s pomocí skvělého pomocníka - domácí pekárny. Naplnit závitky "šneky" už pak zkuste podle svojí fantazie. Upečte, narovnejte na…
Oloupané brambory strouháme na hrubším struhadle. Doporučuji strouhat na plech s pečícím papírem, kde se budou péct. Strouháme tak, aby byly drolivé a nespojily se.Do…
Toto jídlo je velmi syté a jeho výhodou je, že si ho můžeme připravit předem a pak jen zapéct. Pokud zapékáme v mikrovlnce na funkci Crisp, je to záležitost několika…
Blíží se nezadržitelně čas návštěv a nabízení obložených chlebíčků. Bude se jistě hodit recept na jednoduchou pomazánku, na kterou lze navršit pochutiny podle svých…
Uvařený květák nakrájíme na drobno, přidáme vejce, sýr a zamícháme. Zahustíme bramborovou kaší, popř strouhankou, osolíme, opepříme. Obalujeme ve strouhance a smažíme.
Na rozehřátou pánev s olejem či sádlem dáme jemně nakrájenou cibuli, orestujeme chvilku (než skoro zezlátne), přidáme uzeninu. Osmahneme jednu stranu a obrátíme, ještě…
Očištěné maso nakrájíme na 3 díly tak, aby vznikly poměrně stejné obdélníkové kusy (odřezky, špičky dáme stranou k jinému upotřebení). Maso položíme mezi 2 tyčky (hůlky,…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Maďarská delikatesa ze zbytků? Tajemství Hortobáďských palačinek tkví v omáčce!
Valašské frgále podle Petry z MasterChefa: Recept na koláče, které rozplakaly i drsného porotce Radka Kašpárka
Co se starým chlebem? Připravte tu nejlepší chlebovou polévku, vývar jí dodá sílu, trocha octa zase jiskru