Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty na slané i sladké dobroty
Seriál "Holka u plotny radí" vám představí ty nejchutnější slané a sladké recepty z české i zahraničních kuchyní, osobně vyzkoušené foodblogerkou a dlouholetou kulinární redaktorkou Šárkou Adámkovou. Často jde o velmi úsporné a skromné recepty, které si může připravit každý.
Kdo je "Holka u plotny"?
Šárka Adámková je dlouholetá kulinární redaktorka a gastronomická novinářka. Vaří, peče, sbírá kuchařky, vede kurzy vaření i online kurzy pečení, více než 15 let píše o jídle a je autorkou mnoha set článků z kulinárního prostředí. Založila facebookovou skupinu Skromné vaření a pečení pro každého, kde se věnuje tradiční a úsporné kuchyni, a má instagramový profil Holka u plotny.
"Holka u plotny" a nejoblíbenější recepty
Co se týče receptů, Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty, po kterých se budete olizovat až za ušima. Mezi nejoblíbenější patří.
- Sladké pečení: čokoládový dort, cheesecake, cukroví, bábovky všech druhů, koláče kynuté i nekynuté, dezerty do skleniček, taštičky a spousta dalšího,
- Polévky: cibulačka, chlebová, dýňová, tuniská, zelňačka apod.,
- Hlavní jídla: pečené kuře, špagetová hnízda, kuře na paprice, koprovka atd.,
- Další: džemy, zapečené tousty, velikonoční nádivka, chalupářská omeleta atd.
Předchozí 1 … 3 4 5 6 7 8 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 1 hodinou
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 1 hodinou
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 22 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Přečtěte si Zobrazit více
Svatá přikázání pro božskou drůběž: Osvědčené rady našich babiček, jak na skvělá kuřata
Strašidelné dýňové cupcakes: Chutnají tak dobře, až vás to možná trochu vyděsí!
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie