Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty na slané i sladké dobroty
Seriál "Holka u plotny radí" vám představí ty nejchutnější slané a sladké recepty z české i zahraničních kuchyní, osobně vyzkoušené foodblogerkou a dlouholetou kulinární redaktorkou Šárkou Adámkovou. Často jde o velmi úsporné a skromné recepty, které si může připravit každý.
Kdo je "Holka u plotny"?
Šárka Adámková je dlouholetá kulinární redaktorka a gastronomická novinářka. Vaří, peče, sbírá kuchařky, vede kurzy vaření i online kurzy pečení, více než 15 let píše o jídle a je autorkou mnoha set článků z kulinárního prostředí. Založila facebookovou skupinu Skromné vaření a pečení pro každého, kde se věnuje tradiční a úsporné kuchyni, a má instagramový profil Holka u plotny.
"Holka u plotny" a nejoblíbenější recepty
Co se týče receptů, Holka u plotny vám poradí ty nejlepší recepty, po kterých se budete olizovat až za ušima. Mezi nejoblíbenější patří.
- Sladké pečení: čokoládový dort, cheesecake, cukroví, bábovky všech druhů, koláče kynuté i nekynuté, dezerty do skleniček, taštičky a spousta dalšího,
- Polévky: cibulačka, chlebová, dýňová, tuniská, zelňačka apod.,
- Hlavní jídla: pečené kuře, špagetová hnízda, kuře na paprice, koprovka atd.,
- Další: džemy, zapečené tousty, velikonoční nádivka, chalupářská omeleta atd.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Maléry v kuchyni: Rady, jak zachránit zkažené polévky a triky, jak je vylepšit
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Vítěz MasteChef Česko 2020 Roman Staša nám prozradil, jak vylepšit obyčejnou smaženku. Fígl je v dvojím obalování a hořčici