Jak uvařit nejlepší krupicovou kaši. Jednoduchý postup, u kterého se vyplatí držet receptu
Sladká krupicová kaše v nás probouzí příjemné vzpomínky na dětství. Na talíři si ji sypeme skořicí nebo kakaem a zdobíme plátkem másla. Pohádka mládí - to je pro nás krupicová kaše. Milují ji děti a rádi si ji dají mnozí dospělí.
Nejlepší poměr surovin
Mohlo by vás zajímat
Odměřit krupici se vyplatí
Jak připravit krupici
Nejlepší krupicová kaše
Kaši pozvolna vaříme na mírném ohni po dobu 10 až 15 minut. Během té doby ji mícháme, jinak se kaše začne připalovat a budou se v ní tvořit hrudky. Hned po odstavení do kaše vmícháme plátek másla a můžeme ji chystat do talířů. Kaše ještě mírně zhoustne.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 17 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Krupicová kaše jako od mámy: Tajné triky, jak vylepšit zamilovaná jídla našeho dětství
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Pošlete vánoční cukroví do druhého kola a připravte z něj tiramisu nebo upečte tuhle nebesky nadýchanou bábovku
Komentáře