Dovolená
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 18 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 14 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 2 hodinami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 8 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 13 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 3 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přečtěte si Zobrazit více
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
Malý lexikon hub: Co kdy roste a jak z nich chutně a jednoduše vařit?
4. 9. 2010 15:26
fotografie0057.jpg
fotografie0058.jpg
juliana201013.jpg