Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 50 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, před 12 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezkou neděli, konečně už neprší a zatím to na déšt…“ tara23, před 50 minutami
„Dobry den, za chvili bude u Vas svitat U nas byla podobna…“ hazel, před 7 hodinami
„tara23: díky, Věruš. Klidně bych ti jeden podala. Bylo…“ MarcelaPa, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Vzpomínáte na lančmít? I dnes se vyrábí podle norem z roku 1989. Víme, kde ho sehnat a kolik za něj zaplatíte
Cibulová marmeláda je luxusní delikatesa za hubičku. Víte, jak ji připravit?
Znáte cuketovou hořčici? Zkuste i další zajímavé omáčky z populární letní zeleniny!
27. 12. 2020 10:42
27. 12. 2020 09:54
A BB puding...vymyslel ho zakladateľ piešťanských kúpeľov Dr. Ľ. Winter 1947...po vojne podvýživení ľudia a deti potrebovali sa vzchopiť fyzicky...v nezmenenej receptúre sa vyrába dodnes...ako jedna z mála vecí BB puding prežil.
24. 12. 2020 08:43
Já vzpomínám na výborné moravské klobásy v konzervě. Později se z nich stalo to, co z většiny podobných produktů, jakási buchta tvářící se jako maso.
24. 12. 2020 07:20
24. 12. 2020 01:27
23. 12. 2020 23:08
23. 12. 2020 15:41
22. 12. 2020 21:01
31. 5. 2019 01:40
exp.jpg
expr.jpg
31. 5. 2019 01:25
20. 9. 2016 06:25
19. 9. 2016 22:35
19. 9. 2016 22:21
17. 6. 2015 09:43
15. 6. 2015 10:08
1 2 3 … 6 Další