Gratinování
Gratinování je převzato z francouzštiny a znamená zapékání. Gratinovat můžeme především pokrmy z brambor, ale i z těstovin. Při gratinování se používá sýr a strouhanka, čímž vzniká krusta, která tvoří chutnou a připečenou kůrku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Gratinování je převzato z francouzštiny a znamená zapékání. Gratinovat můžeme především pokrmy z brambor, ale i z těstovin. Při gratinování se používá sýr a strouhanka, čímž vzniká krusta, která tvoří chutnou a připečenou kůrku.
Oblíbené ovesné vločky vznikají rozdrcením ovesných zrn a patří do kategorie zdravé výživy pro… Číst dál
Paella je typický španělský pokrm, pocházející z města Valencie. Jedná se o španělské rizoto, které… Číst dál
Pak choi je druh čínského zelí. Je to brukvovitá zelenina, stejně jako naše zelí. Částečně se… Číst dál
Palačinky se připravují z litého těsta. Základ tvoří mléko, mouka a vejce. Pečou se na pánvi,… Číst dál
Palec je část z vepřové panenské svíčkové - panenky, nejkvalitnějšího vepřového masa. Jedná se o… Číst dál
Palmový olej se lisuje z oplodí palmy olejné. Získává se z dužiny plodů. Z oddělených jader těchto… Číst dál
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Přidáno 31. 5. 2024 19:28