Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept jsem dnes vytvořila podle své chuti. Jídlo je příjemně voňavé, ale není překořeněné. A ta zakysanka s brusinkami nahoře mu dodají na pikantnosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2011 11:58
19. 2. 2010 15:16
19. 2. 2010 15:09
19. 2. 2010 15:04
19. 2. 2010 14:57
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji.
Růženko ještě mi tu porce zbyla,takže jestli máš zájem....
19. 2. 2010 09:11
19. 2. 2010 00:29
18. 2. 2010 22:16
18. 2. 2010 21:18
18. 2. 2010 19:48
18. 2. 2010 18:40
18. 2. 2010 18:29
18. 2. 2010 18:26
18. 2. 2010 17:43
Jinak zvěřinu - srnčí, jelení, kančí, mufloní - měli v akci v Intersparu
18. 2. 2010 17:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 9 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 40 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 59 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí kýta recepty na rozmarýnu plátky z divočiny srnčí plátek srnčí kýta recepty plátky ze srnčího jelení plátky jelení kýta plátky srnčí kýta na rozmarýnu plátky ze srnčího masa srnčí kýta platky zvěřina na rozmarýnu srnčí plátky na zelenině zverina na jalovci jeleni platky na zelenine srnčí na brusinkách jelení plátky recept jelení plátky recepty plátky ze srnčí kýty srnci kyta na jalovci srnčí recepty
Suroviny: kýta srnčí, sůl, koření na divočinu, slanina, cibule, zelenina kořenová, rozmarýn čerstvý, jalovec, protlak, mouka hladká, olej, vývar, smetana zakysaná, brusinky
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
24 názorů