Rychloptáčci
Suroviny pro 1
1
asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,00 g |
Tuky | 64,62 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2010 16:21
opuncie, opravdu dávám všechno hned já vařím v papináku a mám to za 20 minut hotové ale můžete to dát potom a vajíčko není gumové
26. 2. 2010 12:26
Opravdu dáváš všechno hned na začátku dušení masa? I vajíčko a okurku? Není potom vajíčko gumové a okurka rozvařená? Maso se přece dusí dost dlouho.
26. 2. 2010 08:22
priklanam sa k nazoru olina16
25. 2. 2010 22:10
U nás rozstřelený a vejce i okurku nakonec a ještě přidávám rozškvařenou slaninku na kostičky.
25. 2. 2010 21:45
Jj u nás to jsou rozlítaný ptáci :D jen vajíčka a okurek dávám až nakonec
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 12 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 24 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 45 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: rozstřelený ptáček rozstřelený španělský ptáček rozlétané ptáčky rozlítaní ptaci rozlítaný španělský ptáček z vepřového rozlitane ptacky rozstřelení ptáčci rozlítaní ptáčci rozlitany ptaci omáčka rozlítaní ptáci rozstrelene ptacky kuchařská pohotovost španělský ptáček recept na rozletáné ptáčky rozlítaný španělský ptáček recepty rozlítaný ptáček hovězí rozlítaný ptáčky roztřelený ptáček španělské ptáčky pro začátečníky rozlítaný španělský ptáček rozlítaný ptáčci
Suroviny: maso vepřové, cibule, olej, sůl, pepř, hořčice plnotučná, vejce, okurky sterilované, párky, salám
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
5 názorů