Medvědí chleba
Tento menší chutný chléb připravíme velmi snadno za pomoci domácí pekárny. Do těsta přidáme zelené bylinky, díky kterým bude pěkně vonět. Chléb upečeme ve formě na biskupský chlebíček.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 5 629 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,65 g |
Tuky | 28,81 g |
Vláknina | 21,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 225,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2013 08:05
Alexiss:Aleiss, jsem moc ráda, že chlebík chutnal. Já ho mám taky ráda jen s máslem a na to si dávám domácí Lučinu, teda pokud jí mám udělanou a to je přímo luxusní jídlo....
17. 4. 2013 20:32
S dovolením přidávám foto, ačkoliv- pekla jsem během dvou dnů dvakrát (poprvé zmizel ještě teplý), ale podle vlastní fantazie. Až potom jsem tu našla tento recept, který je téměř totožný. Vynechala jsem pažitku, kmín a polovinu droždí, přidala slunečnicové a lněné semínko. Nejlepší je jen s máslem, nebo s tvarohem, i uzeným z Lidlu.
Jo, ještě +9
Jo, ještě +9
14. 4. 2010 21:52
Dneska jsem ho pekla znova, tak přidávám fotku, jak vypadá z pečky
13. 4. 2010 20:45
Nepochopím, proč zadělávat těsto v pekárně a pak péct chleba v hranaté formě, no a na 300g mouky kostka droždí to jsi asi teorií o pečení v DP naprosto nepolíbená, na půl kila mouky se dává čtvrtka droždí....
13. 4. 2010 09:21
13. 4. 2010 07:36
Bibitak ten tedy je já si snad tu pekárnu budu muset také koupit, stále to oddaluji, ale když tu vidím ty vaše dobrotyjste šikulky a Tobě nyní 6.tý bodík posílám
12. 4. 2010 21:40
Bibinko, no to musím dát každopádně bodíka. Taky se na to chystám už nějakou dobu. Vypadá moc dobře
12. 4. 2010 20:35
No tak ten láká k vyzkoušení Bibi+3
12. 4. 2010 19:57
Je mi to jasné, Bibi!! medvědí česnek a je to tady!! Co já už jsem se nascháněla všeho, co se tady dočtu! I Albert začal objednávat celozrnné mouky, Orel ďobáčky a šmakouna.. a už vím, jak vypadá medvědí česnek. Člověk se učí celý život A ty máš plusík! Ten chleba se mi moc líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 22 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 33 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 49 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Osvěžující melounová limonáda je královnou léta. Její příprava není vůbec složitá ani pro děti
Další recepty
Tématické fráze: proč se dává ocet do chleba proč se dává do chleba ocet pečení chleba biskupský chlebíček z žitné chlebové mouky proč ocet do chleba recept na biskupský chléb jak vypada medvědí česnek proč dát ocet do chleba proč se dává ocet do těsta cesnek uci proč potírat chléb vodou pečeme chleba s česnek proč se dava do testa ocet ocet do chleba proc ocet do testa proč se dává do pečiva ocet? proč se dává olej do těsta na chleba proč se přidává ocet do těsta na chleba? chleb pečeny s medvědim česnekem medvědí pečení chleba
Suroviny: voda, ocet, olej, sůl, cukr, mouka chlebová hladká, mouka tmavá chlebová žitná, droždí čerstvé, pažitka, česnek mědvědí, libeček, kmín celý, olej, ocet
Medvědí chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQv5
9 názorů