Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete různými druhy hořčice obměňovat .
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,00 g |
Tuky | 30,40 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 311 mg |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 17,30 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2016 09:49
17. 11. 2015 18:47
17. 11. 2015 17:47
17. 11. 2015 16:28
24. 3. 2012 20:31
23. 3. 2012 12:24
23. 3. 2012 12:20
2. 3. 2012 17:55
Děkuji
2. 3. 2012 14:03
14. 10. 2010 15:16
7. 7. 2010 13:00
6. 7. 2010 22:54
Dej to prosím příště pro začátečníky
6. 7. 2010 20:48
6. 7. 2010 20:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 16 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 43 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek s omáčkou kuřecí na pepři přírodní kuřecí plátek s omáčkou kuřecí maso s hořčicovou omáčkou kuřecí plátky kuřecí maso s omáčkou kuřecí plátek hořčicová omáčka kuřečí plátek na pepři kuřecí maso na pepři kuřecí steaky s pepřovou omáčkou kuřecí steak na pepři kuřecí plátek s hořčicovou omáčkou kuřecí steak s pepřovou omáčkou kuřecí prsa v hořčicové omáčce kureci omáčka kuřecí plátek na hořčici hořčicová omáčka k masu kuřecí plátek v hořčičné omáčce kuřecí prsa v horcicne omacce
Suroviny: prsa kuřecí, hořčice plnotučná, vývar kuřecí, smetana na vaření, olej, sůl, pepř, jíška
Kuřecí plátky na pepři s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYnE
14 názorů