Omáčka na všechny druhy závitků
Suroviny
Porce: jedna větší mísa
Nutriční hodnoty
Energie | 2 634 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,12 g |
Tuky | 1,19 g |
Vláknina | 14,02 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 7,65 g |
Sůl | 15,39 g |
Sacharidy | 134,49 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je vhodná jak na smažené závitky, tak na nepečené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 19:40
25. 11. 2011 14:19
25. 11. 2011 13:48
30. 9. 2010 14:03
30. 9. 2010 12:43
30. 9. 2010 12:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 4 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 15 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 31 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: druhy omacek rybí omáčka omáčka k jarním závitkům babicovi recepty 5,6, 2013 babicovy dobroty houbová omáčka omáčka na závitky omáčky omáčka k závitku recept z kedlubny rybi omacka recept rybí omáčka recepty jak se vaří rajská omáčka cili omacka z rajskych top recepty ruzne druhy omacek recepty z kedlubny omacka k zavitkom rybí omáčky recept druhý omaček druhy omáček recepty rychla omacka k jarnim zavitkum
Suroviny: omáčka rybí, cukr krupice, voda, mrkev, kedlubna, česnek, citron, sůl, cukr moučkový
Omáčka na všechny druhy závitků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r97K
6 názorů