Žampiónová omáčka - majonézová studená
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Receptury studených pokrmů, mírně poupraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2022 16:16
26. 7. 2011 17:25
26. 7. 2011 12:38
26. 7. 2011 12:07
26. 7. 2011 10:36
25. 7. 2011 22:52
rebeka: špagi už odpovědělaMám Receptury
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
25. 7. 2011 22:04
25. 7. 2011 21:54
Rebi, no do těch Receptur
25. 7. 2011 21:54
proč sem lezu tak pozdě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 7 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 52 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: receptura zampionove omáčky studena houbova omacka studená omáčka houbový dip za studena houbova smetanova omacka ke grilovacce majonézové omáčky k masu domácí tatarský omáčka receptura 10 porci řampionova omačka zastudena zampionova omáčka k panence majonezova omacka na steak dochucení žampionové omáčky jemná žampionová omáčka žampionová omáčka s vínem žampionová omáčka recept
Suroviny: žampióny, olej, majonéza, mléko, víno bílé, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, cukr moučkový
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
9 názorů