Marinovaný losos
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 330 kJ / 1 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,70 g |
Tuky | 126,31 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 8,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Vareni.cz-autorka paní Jarka P.
Recept jsem si upravila. V původním je mnohem více oleje, magi i sojové omáčky. Záleží na množství filetů, kolik jich děláme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2020 17:53
22. 11. 2020 17:25
15. 5. 2020 23:33
15. 5. 2020 22:30
21. 2. 2012 23:08
21. 2. 2012 22:33
7. 11. 2011 13:43
7. 11. 2011 13:36
7. 11. 2011 13:30
7. 11. 2011 13:26
22. 9. 2011 23:30
18. 9. 2011 13:11
16. 9. 2011 08:19
16. 9. 2011 04:15
Jana Remkova, to je tvoj recept, ktory je iny a Teriayki tam nepatria,to bolo len tak pre zaujmavost aky je svet maly
15. 9. 2011 23:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 22 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: marinovaný losos marinovany losos recept losos recepty marinovaný losos recepty losos top recepty losos marinování lososa losos recept jak dlouho dělat lososa losos marinovany recepty losos recepty na lososa recept losos losos top recepty recept na lososa recept na marinovaného lososa recept marinovaný losos jak dělat lososa marinovaný steak z lososa steak z lososa
Suroviny: losos, omáčka sojová, víno bílé suché, česnek, sůl, olej olivový, maggi
Marinovaný losos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GnP
33 názorů