Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Milujete dobře připravené steaky? Výhodou hovězího závěsu neboli veverky je jeho příjemná cena, nevýhodou špatná dostupnost. Dříve na pultech vůbec nebývalo, protože si ho řezníci schovávali pro sebe. I proto se mu někdy říká "řeznická panenka".
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 490 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,86 g |
Tuky | 54,00 g |
Vláknina | 3,75 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Udané časy odpovídají stupni propečení medium. Pokud má někdo raději červenější, nebo naopak propečenější maso, upraví si dobu přípravy o minutu - požadovaným směrem.
Přidám video s návodem k připravení masa - to, co vidíte na mojí čtvrté a páté fotce je před úpravou, tzn. maso vcelku tak, jak ho dostaneme v obchodě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 3. 2020 21:06
8. 10. 2011 21:23
8. 10. 2011 17:03
5. 10. 2011 10:13
3. 10. 2011 15:24
3. 10. 2011 13:02
3. 10. 2011 10:57
1. 10. 2011 13:02
1. 10. 2011 12:22
1. 10. 2011 11:18
1. 10. 2011 09:06
1. 10. 2011 07:58
Tvá úprava by mně určitě taky chutnala+6
1. 10. 2011 07:26
30. 9. 2011 23:56
Ještě: když sjedete níž, což jsem předtím neudělala...jsou tam ty recepty z Pána prstenů, Hellou Kitty a Pú... a stránky vypadají nově založené. Takže se těšte všichni, jistě tam časem najdete svoje recepty...
30. 9. 2011 23:54
Na druhou stranu jen zírám, jak se naše dnešní večeře (kterou jsem při nejrůznějších inspiracích tak nějak sama vymyslela a realizovala), jak se rychle šíří...elektronicky
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 11 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 34 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 39 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 50 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: hanger steak hovězí veverka recept hovězí veverka hanger steak recept omáčka ze zeléného pepře hovězí steak s pepřovou omáčkou pepřová omáčka ze zeleného pepře hovězí veverka na grilu hovězí veverka recepty vepřový steak s pepřovou omáčkou hovězí veverka, co to je hovězí maso veverka steak s pepřovou omáčkou recept naložený zelený pepř hangr steak steak na pepři hovězí hanger steak na pepřové omáčce hovězí steak na zelenem pepři steak s pepřovou omáčkou
Suroviny: steak hanger, olej olivový, pepř zelený sterilovaný, máslo, smetana, sůl mořská
Hanger steak s přelivem ze zeleného pepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNxP
22 názorů