Zeleninový boršč
Zeleninový boršč je klasickým ruským pokrmem plným sytých chutí a výživných ingrediencí. Každá lžíce této teplé a lahodné polévky je plná čerstvé zeleniny, bylin a koření.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 209 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,20 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 37,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,54 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-"Zhubněte jednou provždy" - Antónia Mačingová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2021 16:08
15. 3. 2014 16:46
15. 3. 2014 15:42
22. 1. 2012 22:22
22. 1. 2012 13:23
22. 1. 2012 13:15
22. 1. 2012 13:03
21. 1. 2012 22:46
21. 1. 2012 22:27
21. 1. 2012 22:22
Jani, jakou to má výslednou chuď sladkokyselou nebo jinou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 12 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 23 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 39 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak uvařit dobrý boršč a co do něho patří? Nesmí chybět červená řepa. Máme pro vás výborný recept a názorné video
Jak na falešný boršč bez masa? Chuť vylepší osmažení zeleniny i správné koření, pak je výsledek dokonalý
Další recepty
Tématické fráze: antonia mačingová recepty antonie mačingová recepty recepty mačingova mačingová recepty macingova borsc borsc macingova zeleninový boršč s červenou řepou recepty antonie mačingová mačingová recepty boršč mačingová recept boršč zhubněte jednou provždy recepty zeleninový boršč z červené řepy recepty antonia mačingová mančingová mačingová recepty - bořšč boršč podle mačingové zeleninový borč mančingová kniha zhubněte jednou provždy antonia mačingova- recepty antonie mačingová boršč
Suroviny: mrkev, celer, petržel, kedlubna, paprika čerstvá zelená, řepa červená, bobkový list, koření nové koření, protlak rajčatový, česnek, cibule, paprika sušená sladká, olej olivový, sůl, pepř mletý, kmín drcený
Zeleninový boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J7L2
10 názorů