Kadlíkovo dušené hovězí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 849 kJ / 3 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,64 g |
Tuky | 227,41 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 504 mg |
Sodík | 4,40 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 48,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vím, že je tu podobných receptů hodně, ale prostě jsem neodolal, no...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 2. 2012 22:34
+11
9. 2. 2012 15:53
Hovězí nadivoko s houbami,mńamka. Jen bych maso po vyndání z vína neoplachovala ,jen osušila .No co už,stalo se. Hříbky mám v mrazáku,ale nejsou v sádle.To je ale zase v pohotovosti v lednici,skoro vždy.Jo ten paskvil,dobře ho znám a je to teda síla.Nekupuju ho už,spíš si připlatím za Iberijský špek a nebo Gazdovskou slaninu,z marketů.U řezníka lze vybrat ale daleko líp.Jo blíží se čas,kdy budem nejenom zavařovat maso ,ale i udit,abychom si pochutnali a jedli kvalitu a při tom cenově nevykrváceli. Ta příloha je zajímavá.
9. 2. 2012 15:40
Chválím,hned by si dala porcičku!
9. 2. 2012 12:11
Di: díky za ten tip se špikováním!!! To zatuhnutí v mražáku.. A s hříbečkama taky už šátrám v železných rezervách, loňská sezona byla katastrofa!!!
9. 2. 2012 12:10
Di:Hříbky mají momentálně v akci v Albertu - mražené a i sterilované, no u nás už zmizely
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
Já mám v oblibě spíš Vahalovu slaninu než anglickou. jinak to vypadá dobře
9. 2. 2012 12:00
mňam
9. 2. 2012 11:59
Kadliku, vypadá to dobře, hned bych se do toho pustila, jenže kde vzít ty hříbky? Snad poslat po vzoru zlé Holeny do lesa nějakou hodnou Marušku... Příště kupte na špikování raději klasický špek, nakrájejte jej na hranolky, na jedné straně trochu užší až do špičky, a dejte je na chvíli do mrazáku. Uvidíte, jak dobře se Vám bude špikovat.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 15 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 42 minutami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 11 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 13 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: iberijský špek co je iberijský špek dušené hovězí iberijské sádlo iberijský špek recept iberijske hovezi dušené hovězí recept co to je iberijský špek hovezí dusené špek iberijský recept iberijský špek kadlikovo recepty hovězí čína v parním hrnci tiberieské sádlo dušené hovězí s hříbky recepty na iberijsky spek dusene hribky uzený iberijský špek recept hovězí plátek na hříbkách, dušená rýže recept na iberijský špek
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, víno červené, vývar, houba hřib, bobkový list, koření nové koření, jalovčinky, pepř celý, tymián, sůl, česnek, rýže předvařená, čočka, mražený hrášek s mrkví
Kadlíkovo dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLYz
7 názorů