Všehochuť z vepřových vnitřností
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 176 kJ / 1 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,02 g |
Tuky | 101,59 g |
Vláknina | 7,99 g |
Cholesterol | 686 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 31,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chtěla jsem k dnešnímu obědu dělat játra na slanině, večer jsem si z mrazáku vytáhla 2 balíčky a jeden byl neoznačený. Že jsou to slezinky jsem zjistila při rozbalení. Na samostatné jídlo nebylo ani jedno maso, tak jsem to dala dokupy, přidala poslední rajčata a žampiony a vznikla"náhodná"ale dobrá mňamka na které jsme si pochutnali a já se s Vámi ráda o ni podělím:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2012 12:47
no Aničko jak jinak - prostě skvěléééé
28. 5. 2012 12:28
rozmarynaH:Rozmarýnko děkujiMě stávkovalo týden připojení k netuTak mám ještě v zásobě nějaké nové receptíky,co jsem klohnilaJá Ti je postupně přidám
28. 5. 2012 12:16
Jídlo lahodí oku, určitě i chuťovým pohárkům a fotka se také povedla. Posílám bodíkV sobotu jsem se musela podívat, kdy jsi vkládala poslední recept. Bylo strááášně dávno. Teď už jsem v klidua recept ukládám
28. 5. 2012 12:16
Díky všem
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
Myško knedlík sice někdy dělám doma,ale manželovi hrozně chutná kynutý,který dělávají v nedaleké restauraci a mají ho i volně k prodeji(já takový neutrefím)Vždycky je na něj velká frontaTak na fotce je ten"hospodský"Že se mi povedlTaky jsem to nemusela na sebe prásknout
27. 5. 2012 22:18
+
27. 5. 2012 21:49
Anna Kocikova: Jak Tě znám, určitě to bylo moc dobré +
27. 5. 2012 20:18
Určitě to je dobrota
27. 5. 2012 19:35
Také tak dělám podobně, z ledvinek a z jatýrek, slezinka zde není nějak vůbec k dostání, jinak paráda Aničko,knedlík je asi taky domácí
27. 5. 2012 19:16
27. 5. 2012 18:26
Aničko, ty jsi se ráda podělila a já ti ráda dávám bodíka. Máš to hezký
27. 5. 2012 18:22
Veľmi lákavé
27. 5. 2012 18:15
Děkuji
27. 5. 2012 15:59
Moc hezké fotoláká to k vyzkoušení
27. 5. 2012 15:16
Krása - dle mého gusta
27. 5. 2012 14:55
Krásně nafoceno a určitě i moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 11 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 35 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Nejlepší luštěninové polévky: Všechny jsou vydatné, příjemně nás zahřejí a rozhodně nezatíží naši peněženku
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z vnitřnosti recepty z vnitřností vnitřnosti recepty vnitřnosti recept vepčové vnitřnosti omáčka s vnitřnosti vařené vepřové vnitřnosti vnitrnosti priprava vnitrnosti recept na vnitřnosti recepty vnitrnosti vareni vnitrnosti vepřivé vnitřnosti vepřové vnitřnosti vaření recept z vnitrnosti vařené vnitřnosti vnitrnosti s ryzi recept vnitřnosti s rýží pecene veprove vnitrnosti vnitrnosti z veproveho
Suroviny: slanina gazdovská, slezina vepřová, játra vepřová, cibule, rajče, žampióny, kmín drcený, olej, mouka hladká, paprika sušená sladká, voda, sůl, pepř mletý, libeček, petrželka zelená
Všehochuť z vepřových vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB26
15 názorů