Játra v rosolu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 214 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,10 g |
Tuky | 13,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto množství stačí na 4 muffinky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2012 22:58
Maruško, ty jsi zase čarovala a moc hezky
7. 6. 2012 21:28
Nádherné +
7. 6. 2012 19:41
Jaruško, Nofrono - moc děkuju
7. 6. 2012 18:07
7. 6. 2012 17:01
to je moc krásnéééé, nádhera + bod
7. 6. 2012 16:44
Anna Kocikova: Aničko, děkuju
7. 6. 2012 16:41
Maruško to jsi teda měla báječný nápadRosoly jsou u nás v oblibě a s játýrky to bude zajímavé vyzkoušet.Díky za príma baštu,vypadá moc dobře+5
7. 6. 2012 16:41
Děkuju, jsem moc ráda, že se vám líbí
Sretti - už jsem bábovičku poslala, žaluj mě, platit ale nic nebudu
Sretti - už jsem bábovičku poslala, žaluj mě, platit ale nic nebudu
7. 6. 2012 16:29
Moc hezké Já bych s tím doma neuspěla, ale sama bych si pochutnala
7. 6. 2012 16:24
Hmmmm...játra v lihu..nebo líh v játrech?? to znám, ale v rosůlku?? Hernajs, ty bovky vypadaj lákavě a je to z pipi jater, to můžu, prosím jednu porci ku koštu na P.O.BOX u srettky, santa georgov, děkují
p.s.joo a ta fotka je brutální, budu tě žalovat za zničení počítačové techniky, do které jsem si naslintala a ta prskla, pšukla a kcipla
p.s.joo a ta fotka je brutální, budu tě žalovat za zničení počítačové techniky, do které jsem si naslintala a ta prskla, pšukla a kcipla
7. 6. 2012 16:17
To vepadá velmi hezky, rosolku si taky občas dám
7. 6. 2012 16:14
To se ti povedlo,já taky ráda rosol..
7. 6. 2012 15:51
... rosol já rád
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 24 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 47 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 52 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: játra v aspiku rosolka recept recept na rosolku recept na aspik na rosolku drůbeží játra v aspiku rosolka drubeži jatra v alobalu recepty drubeži aspik domácí rosolky recepty rosolky recept rosolka rosolka-recept rosol z jater zeleninova rosolks recept aspik recepty vepřové játra v rosolu játra vrosolu aspiky recepty aspik recept drůbeží aspik recept
Suroviny: játra kuřecí, vývar drůbeží, želatina, ocet jablečný, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl, tymián čerstvý, ředkvičky
Játra v rosolu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pB7X
13 názorů