Chinios - francouzké pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
Tuky | 114,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 12:59
26. 5. 2013 22:45
26. 5. 2013 22:44
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.
26. 5. 2013 22:41
26. 5. 2013 22:14
26. 5. 2013 21:55
26. 5. 2013 21:23
26. 5. 2013 11:48
24. 5. 2013 16:30
30. 10. 2012 06:27
29. 10. 2012 20:05
29. 10. 2012 18:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 6 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 25 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 48 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 53 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Ochladit se v horku můžete několika způsoby nebo ještě lépe jejich kombinací
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla
Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká
Chinios - francouzké pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DyV
12 názorů