Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,46 g |
Tuky | 149,84 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 52,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2012 00:59
Lilith-Isa: kolik jen geniálních vynálezů vzniklo omylem. Třeba penicilín.
8. 11. 2012 22:43
Ono to vzniklo tak že jsem koupila pytlík zelí ke kachně,ale byl doma bůček a manžel dostal chuť na segedín a tak si ho uvařil :) ale chtělo by to pytlíky zelí dva :)
8. 11. 2012 19:45
Z červeného hned po fotbale jdu na to.
8. 11. 2012 19:07
Já taky, mladej a nezkušenej, navzdory tomu co je na papírech. Jeden se halt učí celej život. A tak to má být.
8. 11. 2012 17:18
Není to moc řídké? Já bych tam toho zelí dala víc a také bych radši použila maso ne bůček.
Červené zelí je dobrý nápad.
Červené zelí je dobrý nápad.
8. 11. 2012 16:54
Také někdy dělávám z červeného,ale místo bůčku je plecko a místo zásmažky záklechtka z vody a hl.mouky.Je to taková pěkná,barevná změna na talíři+5
8. 11. 2012 15:35
Cože?Z červeného by mě to nenapadlo... Holt jsem este mladej a nezkusenej...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 23 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 34 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 50 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: segedínský guláš z červeného zelí segedin s cervenym zelim segedinsky gulas s cervenym zelim segedínský guláš z čerstvého zelí segedin z cerstveho zeli guláš z červeného zelí segedín z vepřového bůčku segedínský guláš s červeného zelí guláš s červeným zelím segedín z červeným zelí guláš s červeného zelí segedínský guláš čerstvé zeli segedinsky gulas cervene zeli červené zelí z pytlíku vynikající segedin segetín s červeným zelím segetin z červeného kysané zelí bůček na segedin segedínský guláš cervene zely bůček, červené zelí
Suroviny: bůček vepřový, zelí kysané červené, cibule, sůl, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, chilli
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
7 názorů