Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2012 15:52
22. 11. 2012 20:57
22. 11. 2012 19:25
22. 11. 2012 18:53
22. 11. 2012 18:22
22. 11. 2012 18:03
22. 11. 2012 17:54
22. 11. 2012 15:49
22. 11. 2012 14:49
22. 11. 2012 14:47
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:35
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí tvé recepty jsou zárukou úspěchu
22. 11. 2012 14:35
22. 11. 2012 14:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 52 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: brusinková omáčka recepty špíz z divočáka zvěřinové recepty špízy s omáčkou špízy z divočáka brusinková omáčka odblaneni masa srnčí špízy porcování kance brusinková omáčka recept zvěřinové recepty z kančího masa špíz z kančího masa porcování zvěřiny divocak odblanění kance kančí špíz odblanění králíka srnčí kýta porcování srnčí špíz odblanění zvěřiny jak porcovat kance
Suroviny: hřbet srnčí, žampióny, cibule červená, sůl, víno červené, olej, tymián čerstvý, jalovec, brusinky, omáčka sojová, víno červené, pomeranče
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
20 názorů