Uzená polévka s kroupami
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou přesnídávku či součást lehčího oběda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 11:58
4. 2. 2019 17:05
Zkusila jsem ji s kroupami, ale nijak zvlášť mě to neoslovilo. S rýží je rozhodně jemnější a tedy i chutnější.
Maso jsem upekla a bylo též jemné, šťavnaté a chutné...
1. 2. 2019 13:34
takto výborná a jemná i upečené maso je jemné chuti, ovšem když nepřidám ostré koření...
8. 11. 2015 12:30
Přidám sem fotku a bodík
2. 1. 2014 02:43
25. 11. 2012 17:02
25. 11. 2012 16:14
25. 11. 2012 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 6 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 9 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 14 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 30 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 42 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Ječné kroupy jsou neprávem opomíjenou surovinou. Pochutnejte si na nich v podobě karbanátků, sladké kaše i pomazánky
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Další recepty
Tématické fráze: uzená polévka s kroupami uzená polévka s kroupami recept polévka uzená s kroupami polévka z uzených žeber s kroupami polévka z uzeného masa s kroupami uzena s kroupami uzena polevka s kroupama polévka s kroupami uzena polevka s kroupy uzená polévka uzená polévka s kroupami recepty polévka z uzených žeber uzena polevka z žeber uzená polevka v pomalém hrnci uzena kroupova polevka uzená polévka ze žeber nejlepší uzená polévka s kroupami uzená polévka z žeber s kroupami polévka z uzených žeber v pomalém hrnci recepty uzena polevka
Suroviny: žebra uzená, mrkev, česnek, cibule, koření nové koření, sůl, kroupy
Uzená polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKGl
8 názorů