Tmavší bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyto tmavší bagetky jsou lehounké, vhodné i na výrobu plněných baget.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 12. 2021 16:01
16. 12. 2021 11:22
16. 12. 2021 00:22
7. 3. 2013 09:11
6. 3. 2013 13:03
3. 3. 2013 21:25
20. 2. 2013 11:29
20. 2. 2013 11:21
20. 2. 2013 11:20
Obecně by se dalo říct, že omládek je kvásek z droždí (jako ten do "babiččiných" buchet), ale s předem daným poměrem mouky a vody
20. 2. 2013 08:08
http://www.toprecepty.cz/recept/23489-omladek/
20. 2. 2013 07:57
19. 2. 2013 18:28
19. 2. 2013 18:16
19. 2. 2013 16:50
19. 2. 2013 15:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 16 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 40 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak používat tofu ve studené kuchyni. Lze jej naložit a připravit z něj chutnou pomazánku
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: výroba baget domácí tmavá bageta baget bageta rustikální kořen recept na bagetu jak se peče domácí bageta na chlebíčky bageta recept domácí bageta v chlebíčkové formě recepty na bagety tmava veka recept na tmavou bagetu pšeničný preferment kde seženu lněné semínko domácí bagety na chlebíčky kombageta domaci bagety z tmave mohky recept na baget bageta bagetky s prefermentem vyrob si domabagetu
Suroviny: voda, mouka hladká, droždí, voda, cukr, olej, sůl, semínka lněná, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká, droždí
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
31 názorů