Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj starý časopis Albert
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2020 14:42
ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení
30. 5. 2020 12:55
Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.
14. 9. 2019 11:08
"Náhodné recepty" Jinak by mi tahle dobrota unikla ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
8. 3. 2013 12:57
7. 3. 2013 20:38
jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim
7. 3. 2013 18:07
Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí
7. 3. 2013 17:36
Andrejka, krásne zemiaky Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť
7. 3. 2013 15:52
1974andrea: díky za odpověď
7. 3. 2013 15:46
1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku
7. 3. 2013 15:38
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:03
To bych si s chutí dala
7. 3. 2013 13:53
Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí
7. 3. 2013 13:50
Taky bych měla stejný dotaz, jako maris
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 19 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 5 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 13 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 18 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 23 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 29 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 40 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 54 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 55 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v hořtici brambory v horcici hořčicové brambory pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí hořčičné brambory brambory s hortici hořčičné brambory top recepty pečené brambory s tymianem a horcici šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v horcicne brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory
Suroviny: brambory, hořčice hrubozrnná, máslo, citron, tymián čerstvý, sůl, pepř
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
19 názorů