Ďábelské oči
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 29 707 kJ / 7 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,84 g |
Tuky | 412,47 g |
Vláknina | 14,73 g |
Cholesterol | 2,45 g |
Sodík | 838 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 734,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na obrázku je želé (galaretka) kterou kupuji v řetězci, který staví Rákosníčkova hřiště. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2013 11:30
EVA: 1 sklenice 2,5 dcl
15. 7. 2013 17:50
JAK VELKA JE TA SKLENICE NA ODMERENI???
20. 6. 2013 14:42
Určítě používají, i když mám někdy dojem že některé komentáře jsou jen pro nějaké bodíky. Mně tenhle zaujal ze všech moučníčků co jsem zde našla snad nejvíce a určitě budu vyrábět znovu i když to byla fuška, :o)
19. 6. 2013 20:00
PaCaOl: Vřelý dík za vložené fotografie, je zde poznat, že se recepty opravdu využívají.
19. 6. 2013 17:05
Vyzkoušela jsem, jen na spojení a nahoru jsem dala tvarohový,želatinový krém,sekané pražené ořechy a čokoládu,chutnal mooooc,děkuji za tip.
Dovolila jsem si přidat foto,P.
Dovolila jsem si přidat foto,P.
12. 6. 2013 19:09
Jindřiška:Ano, je to Solamyl.
12. 6. 2013 15:51
Děkuji za odpověď, už se těším na pátek, kdy se do této pěkné buchty pustím.
12. 6. 2013 14:37
Jindřiška: dle mého zvyku jde o Solamyl, tedy škrob
12. 6. 2013 14:34
Prosím Vás, bramborová moučka - to je klasické bramborové těsto jako na knedlíky? nebo škrob? Děkuji za odpověď.
12. 6. 2013 06:38
Aneta: Můžu to vysvětlit já ? Tak třeba PL = polévková lžíce a KL = kávova lžička. To je terminologie kuchařů.
12. 6. 2013 06:24
Zdravím, můžete mi někdo vysvětlit co je KL. Díky
11. 6. 2013 10:11
Zajímavé,ukládám
10. 6. 2013 14:09
no to je krása až bude chvilka času, tak určitě vyzkouším to želé je chuťově i vzhledově úžasné, jenom mám pocit, že než začně želírovat, tak uplyne půl dne
7. 6. 2013 22:02
Právě mně chlap řekl,jestli chceš vidět ďábelské oči,tak to hned zítra upeč on je totiž hrozný mlsoun,půl pekáče buchet zbouchá na posezení...
7. 6. 2013 21:51
Mňamukládám a bodík letííí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 46 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 58 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: dabelske oči želé oči oči želé dabelske rezy rezy dabelske oci ďábelsky dobrá buchta pomerančové želé castello bramborová moučka angreštová buchta s bílkem recept ďábelské oči dabelské oči recept rakosnickovo řezy recept utřít vejce s cukrem fotografie rákosníčkova buchta želé z angreštu rákosníčkovy řezy recept želé oko želé v prášku s angreštovou příchutí dábelské oko slane pecivo na vyrabeni
Suroviny: bílek, cukr, moučka bramborová, ocet, olej, žloutek, vejce, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, olej, mléko, pudink vanilkový, cukr, cukr vanilkový, máslo, želatina, piškoty dětské, poleva čokoládová, ořechy vlašské, káva rozpustná, voda, cukr, rum
Ďábelské oči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gDO9
24 názorů