Králík z Provence
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2010 12:23
Právě recepr kuchtím a vyadá oprvdu dobře, jediné, co mi tady trošku chybí, tak je to, jak dlouho se maso peče a kolik vína tam mám dát. Jinak doufám, že se dílo podaří a bude všem chutnat.
14. 11. 2009 14:15
Bylo to skvělé
11. 9. 2009 08:09
Bodík
11. 8. 2009 21:59
bez komentare
23. 3. 2009 16:39
Bazalko, jsem ráda, že chutnalo, pečená cibule je výborná, dobrý nápad.
23. 3. 2009 16:38
Jo a bodík jsem taky přidala !
23. 3. 2009 16:24
Králík byl výborný. Měla jsem jen stehna, ne hřbet a neměla tak dlouhou slaninu na omotání, tak tam byly jen kousky. Přidala jsem rozmarýn a půlky cibulí. Pečená byla skvělá. Díky za recept.
20. 1. 2009 13:30
Mám docela často toto chutné králičí masíčko, určitě recept vyzkouším ať má rodinka zase změnu.
14. 1. 2009 13:07
Jsem ráda, že se vám recept líbí. Králíka nemáme moc často, jen když se mi podaří sehnat domácího, tak si ho potom snažíme vychutnat
zdenička00 -
zdenička00 -
13. 1. 2009 18:32
Papriko,"karlík " říkáme pracovně mému zatím nenarozenému vnoučkovi.A ty už víš,jak dopadne.Chudák!
13. 1. 2009 14:20
Jeden krásný králičí hřbet mám v mrazáku, takže je to jasné. Už jen podle popisu si umím představit tu chuť a jednička Tě, Maris, rozhodně nemine.
13. 1. 2009 13:51
Vypadá to opravdu luxusně
13. 1. 2009 12:46
Téda, Maruško, to je krása...tohle ani na první pohled jako králík nevypadá, to by mohlo projít
13. 1. 2009 12:32
Náááádhera a slinné žlázy mají opět pohotovost. Luxusní úprava. Mám v oblíbených. Až bude karlík, už vím jak dopadne. Dávám 1* už předem
13. 1. 2009 11:45
kriste a pane....tak toto je uzas, uzas, uzas...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 44 minutami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 56 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špikování králíka a jiného masa je snadné a rychlé. Video vám ukáže správný postup
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: jak dlouho se peče kralík porcování králíka recept na králíka jak porcovat králíka jak dlouho pečeme králíka králík recepty jak naporcovat králíka jak se porcuje králík králičí hřbet recept jak se dlouho peče králík jak se peče králík recepty z králíka králík skvělé recepty králík po provensálsku králík porcování králičí hřbet recepty králík králík recept jak dlouho pect kralika kralik z provance
Suroviny: králík, hořčice, koření provensálské, víno bílé, slanina, cibulka jarní, sůl, pepř bílý, olej olivový, máslo
Králík z Provence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yZv
32 názorů