Jahodovo - rebarborový džem
Máte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo ji můžete použít při přípravě moučníků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 228 kJ / 2 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,90 g |
Tuky | 2,10 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 646,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já každou marmeládu sterilizuji, déle vydrží.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2023 21:52
9. 5. 2017 22:00
5. 8. 2013 00:49
4. 8. 2013 18:59
4. 8. 2013 16:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 37 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Tématické fráze: jahodovo rebarborový džem jahodovy džem s rebarborou rebarborový džem s jahodami jahodový džem s rebarborou recept jahodova marmeláda s rebarborou džem z rebarbory a jahod jahodovorebarborový džem marmeláda z rebarbory s jahodami jahodovo rebarborová marmelada rebarborovo jahodovy dzem rebarborový džem marmeláda z jahod a rebarbory dzem z jahod a rebarbory jahodovo-rebarborový džem marmeláda z rebarbory a jahodami džem jahody s rebarborou jahodovo rebarborová marmeláda recept džem jahody a rebarbora marmeláda jahody a rebarbora marmeláda z rebarbory a jahod
Suroviny: jahody, rebarbora, cukr krupice, gelfix, kyselina citronová
Jahodovo - rebarborový džem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mkZr
5 názorů