Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,10 g |
Tuky | 14,48 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,72 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Většinou líčka z jedné strany pokrývá silnější vrstva tuku. Ale tuk je však zároveň u líček i nositelem chuti. To, zda tuk ponechat, nebo odstranit, je tedy čistě na Vás a Vašich jazýčcích.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 9. 2013 23:43
21. 9. 2013 22:23
21. 9. 2013 22:07
21. 9. 2013 21:20
21. 9. 2013 21:08
12. 9. 2013 13:39
12. 9. 2013 13:39
11. 9. 2013 20:06
Přidávám další bodík a fotky
5. 9. 2013 00:05
3. 9. 2013 09:52
29. 8. 2013 17:39
28. 8. 2013 21:13
28. 8. 2013 20:28
28. 8. 2013 20:16
28. 8. 2013 19:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 19 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 31 sekundami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 8 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 12 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 18 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 24 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 35 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 49 minutami
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 50 minutami
Srbské rizoto z vepřové plece
Standby uvařila před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Další recepty
Tématické fráze: telecí líčka nejlepší recept recepty pro radost hovězí lička hovězí líčka na divoko hovězí líčka lička na divoko hovězí líčka recepty hovězí líčka recept polraichovy recepty licka na horcici hovězí pečeně na celeru recept na nejlepší hovězí líčka recept na hovězí líčka licka na vine a horcici nalozena hovezi licka naložená líčka hovězí líčka v troubě hovězí krk na celeru jak vypadaji hovezi licka hov.líčka z jakého masa jsou líčka
Suroviny: líčka hovězí, celer, cibule, víno červené, vývar, protlak rajčatový, koření nové koření, bobkový list, tymián, rozmarýn, olej, máslo, sůl, pepř, hořčice, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, víno červené
Hovězí líčka na hořčici, celeru a chilli papričkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EyKK
35 názorů