Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 8. 2014 15:14
17. 8. 2014 14:22
15. 1. 2014 22:19
19. 12. 2012 15:47
4. 3. 2012 21:15
4. 3. 2012 19:01
15. 2. 2012 18:16
3. 1. 2012 19:50
25. 11. 2010 01:42
16. 10. 2010 13:27
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
23. 7. 2010 09:54
23. 7. 2010 09:48
16. 6. 2010 00:26
2. 6. 2010 07:17
7. 3. 2010 16:17
ďakujem za fantastický tip. máme to šťastie, že kupujeme domáce mlieko a na druhý deň z 2 l zozberáme aj 3-4 dcl smotany. keď som doteraz chcela máslo, tak som to robila pomocou domáceho robota a šľahača, ale toto je už naozaj bombový luxus, prasknúť to do pekárničky. nemáme tiež program na slížové cesto, ale skúsim klasiku na cesto a vypnem pred kysnutím. dám vedieť ako sa darilo. ešte raz veľmi pekne ďakujem. keď si predstavím domáce rohlíky a z domáceho mlieka varené klasika kakao, tak to už nič neprekoná tie raňajky.a trochu soli som dávala do smotany ešte pred šľahaním. máslo malo lepšiu chuť.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 39 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Právě bylo uvařeno:
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 12 minutami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 22 minutami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 30 minutami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 35 minutami
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 40 minutami
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 47 minutami
Banánová buchta - hrnková
Vroutek uvařila před 57 minutami
Zapečené těstoviny se šunkou, smetanou a sýrem
jcqxrd uvařila před 1 hodinou
Buchta s jablky a kysanou smetanou
shiperka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: vyroba domaciho masla výroba másla jak vyrobit máslo výroba másla z domácího mléka výroba másla ze smetany domácí smetana jak se dělá máslo forma na máslo jak udělat máslo nekynuté langoše máselnice na výrobu másla formy na máslo jak vyrobit máslo z mléka jak se dělá domácí máslo prodej domácího másla máslo ze smetany máslo ze šlehačky jak si vyrobit máslo výroba másla z mléka máslo recept
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
22 názorů