Barszcz velikonoční
Každá země má své velikonoční tradice a pokrmy. Naši polští sousedé připravují velikonoční polévku barszcz, obdobu ruského boršče, z červené řepy a plnou zeleniny. Její příprava je sice zdlouhavější, ale výsledný pokrm za to určitě stojí.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 254 kJ / 1 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 8,52 g |
Vláknina | 62,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 10,78 g |
Sacharidy | 172,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2014 00:06
19. 3. 2014 19:00
19. 3. 2014 16:23
19. 3. 2014 15:47
18. 3. 2014 20:35
18. 3. 2014 09:34
Tudíž vydržte do Velké noci, budou i vobrázky.
17. 3. 2014 20:37
17. 3. 2014 19:30
17. 3. 2014 14:35
17. 3. 2014 12:50
http://www.dobra-cigareta.cz/dobracigareta/eshop/2...
kam na ně chodíš?
17. 3. 2014 11:33
Foto taštičiek veľa nenapovie.
Dík.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 12 sekundami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 20 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 44 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: barszczyk velikonoční recepty velikonoce 2014 recepty barscz barszczyk recept polévka barszczyk ostrý vývar z červené řepy s pirohy polévka barszcz barszczyk.pl polevka barscz barszczyk polévka recept na barszcz.pl barszcz z červené řepy recepty dortíčky majdalenky recept barszcz z cukrem barzscz polevka barszc barscz recept polévka z červené řepy barszcz barzscz recepty
Suroviny: řepa červená, cukr, sůl, uzené švestky, koření hřebíček, mrkev, petržel, celer, cibule, hříbky sušené, nať petrželová, česnek, vývar drůbeží, pepř bílý, ocet, sůl
Barszcz velikonoční
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5nV
11 názorů