Salsa verde z oblasti Piemonte
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 487 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,10 g |
Tuky | 7,59 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Salsa verde je italská "zelená omáčka", vyrobená z bylinek a dalších dobrot, která výborně doplní jakékoliv (nejlépe vařené) maso. Její kolébkou je právě Piemonte, odtud se rozšířila a cestou nabrala několik možností variací, ostatně jako každý dobrý recept ;-)
Zdroj: kamarádka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2014 08:24
24. 9. 2014 07:43
23. 9. 2014 23:38
23. 9. 2014 21:05
23. 9. 2014 20:59
23. 9. 2014 17:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 38 minutami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 7 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 11 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 22 minutami
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 41 minutami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 10 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat listovou petržel. Má své místo v mnoha receptech a řadu možností nabízí náš receptář
Ochutnejte Florencii: Pyšní se jednou specialitou, kterou byste ve městě zamilovaných určitě nečekali!
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Další recepty
Tématické fráze: salat dolce verde salát- dolce verde- dolce verde- salát salza verde brambory salsa verde recept italská salza verde omáčka salsa verde salza verde recept recept salsa roja s křepelčími vejci petržel ančovičky chleba piemonte maso italská salsa verde dolce verde salat recept recept na salát dolce verde salát dolce verde recepty priprava salatu dolce verde salát salsa verde recept salza verde salsa recept sasla verde
Suroviny: petržel, chléb, vejce, česnek, kapary, ančovičky v oleji, ocet vinný červený, olej olivový
Salsa verde z oblasti Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o95Y
6 názorů