Dalamánkové bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 402 kJ / 2 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,10 g |
Tuky | 70,95 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 389,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2014 09:51
Tentokrát opravdu ve tvaru baget Hladkou mouku jsem namíchala půl půl se špaldovou
17. 9. 2012 13:27
Přidala jsem semínka přímo do těsta a pekla ve tvaru uzlíků.Těsto je krásně nadýchané.Příště zkusím přidat i část celozrnné mouky.Přidávám bod i foto Díky
4. 11. 2011 21:19
magdalenka: díky, mám radost, že jsi spokojená
4. 11. 2011 17:01
Skvelý recept, z cesta som robila pletenky...sypala sezamom, niektoré hrubou soľou. Bod máš dávno, tak iba zas chválim...
15. 11. 2009 00:08
Erčičkato je NÁDHERA.Připomíná mi to rozkvetlou slunečnici a protože ty já miluji,tak ti za tu krásu posílám boďku.Ovšem půlka boďky je i pro Cathleen za bezva receptík a krásné bagetky.Rcp.ukládám a pochvala putuje i za Merylas,pro její krásné pečivo.
19. 10. 2009 20:24
Opět jsem pekla tyto bagety, navíc jsem přidala 2 lžíce žitného kvásku. Dělala jsem 4 kusy na šířku plechu. Jsou moc dobré
19. 9. 2009 20:26
ten plech nemam, ale pokukujem po nom
19. 9. 2009 10:17
Ano, vychází to tak na tři bagetky. Pokud jich potřebuješ víc, můžeš si suroviny znásobit Plech na bagetky nemáš? Tam patří asi 220 - 240 g těsta na jednu bagetu.
19. 9. 2009 10:12
cathleen, kolko bagiet ti vyjde z jednej davky? teda ak mas klasicku trubu, nie tu siroku ... ja som robila vzdy dve, ale zdaju sa mi strasne velke, take polochleby asi to bude musiet rozdelit na tri casti
3. 9. 2009 06:33
A já děkuju za pochvalu ....potěší vždycky
2. 9. 2009 16:25
Ďakujem za recept, Cathleen, nesklamala ma intuícia, keď som "čiahla" za Tvojim receptom...
17. 5. 2009 10:16
Nase naoblubenejsie
26. 3. 2009 21:06
Moc dobré bagety, v mém případě menší bagetky Měla jsem celkem 8 kusů, potírala jsem vejcem s troškou mléka, o tmavou barvu jsem se nesnažila, připekly by se mi určitě zespod a mám ráda pečivo spíš světlejší. Jsou opravdu moc dobré
18. 3. 2009 13:30
Já peču na 200 celou dobu - asi 15-20 minut podle velikosti pečiva
18. 3. 2009 08:12
tak tvojich 200 asi nebude mojich 200
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
konvickova uvařil před 10 minutami
Šlehačková vánočka
hanastan uvařila před 13 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 18 minutami
Domácí skořicové vafle
Eliška_ uvařil před 35 minutami
Rychlý výborný hráškový krém
jiri petrasek uvařila před 46 minutami
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 2 hodinami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: plech na bagety bageta recept bagety recept dresing na bagetu dalamánky recept dresing do bagety dalamánkové těsto tvarování baget dresing do baget recept na bagety dresing do baget recept recept na bagetu bagetový dresink bagetový dresing dobrá bageta dobrá bageta dalamánek bagety recepty těsto na bagety recept na dobre bagety
Suroviny: voda, cukr, droždí, olej, sůl, bramborák v prášku, kmín drcený, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkM5
35 názorů