Jihočeský játřinec
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 081 kJ / 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,33 g |
Tuky | 35,97 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 11. 2016 23:19
Azazella: Děkuji
9. 11. 2016 20:36
Super recept
30. 1. 2016 13:14
Angel 666:
30. 1. 2016 11:46
Jana Renmková: Jano, já mám ráda játra na majoránce, to je jediné jídlo z vnitřností, které pozřu . Takže vím, že majoránka játrům sluší
29. 1. 2016 16:56
Krásná dobrota
29. 1. 2016 16:27
spagetka: Sama jsem byla překvapena, jaké to bylo dobré. I ta majoránka v tom byla hodně zajímavá
29. 1. 2016 15:25
to bude dobré
29. 1. 2016 15:16
Játra miluju a dík za další recept. A šup tam s bodem, recept ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 6 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: vepřový játřinec jihočeský jatřinec z krůtích jater
Suroviny: játra vepřová, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, olej
Jihočeský játřinec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mgBE
8 názorů