Rebarbora v medu
Reveň alias rebarbora je výjimečná zelenina se specifickou kyselou chutí, která se připravuje jako ovoce. Pokud si ji chcete uchovat na zimu, svařte ji s medem. Použijte pak jako náplň do koláčů, vmíchejte to bílého jogurtu, nebo prostě namažte na pečivo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 10 340 kJ / 2 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 591,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept uvádím, protože začíná rebarbora a tohle je výborná změna, jak ji zužitkovat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 6. 2012 11:19
22. 5. 2012 12:00
22. 5. 2012 08:47
28. 10. 2009 11:29
5. 6. 2009 13:22
5. 6. 2009 11:24
5. 6. 2009 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 6 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujete lehce kyselou chuť rebarbory na sladkém jarním moučníku? Video vám ukáže, jak ji snadno oloupat
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: rebarbora rebarbora do mrazáku rebarbora recepty rebarbora mražení mražení rebarbory co udělat z rebarbory rebarborovy kompot rebarbora recept co z rebarbory rebarbora s medem zavařeniny z rebarbory kdy sbírat rebarboru recept rebarbora med z rebarbory zavařenina z rebarbory co je rebarbora jak zuzitkovat rebarboru recepty z rebarbory rebarbora zavařenina www rebarbora jak zuzitkovat cz
Suroviny: rebarbora, cukr krystal, med, voda
Rebarbora v medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bgy2
7 názorů