Litý koláč s ovocem a želatinou
Nadýchané těsto, vanilkový pudink, ovoce a želatina - to je dokonalý moučník na víkendové mlsání. Třeba k snídani nebo na odpolední svačinku. Příprava je opravdu jednoduchá, koláč je do hodinky a půl hotový. Stačí jen vychladit, nakrájet a můžete volat ke stolu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 17 232 kJ / 4 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 156,44 g |
Vláknina | 27,48 g |
Cholesterol | 556 mg |
Sodík | 587 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 570,93 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2017 21:45
8. 6. 2017 21:43
9. 5. 2016 17:23
23. 12. 2015 20:32
10. 6. 2014 08:38
29. 9. 2013 17:50
4. 7. 2013 14:56
dekuji pockrat za recept
24. 5. 2013 14:44
13. 4. 2013 16:27
27. 5. 2011 20:57
27. 5. 2011 14:58
21. 2. 2011 21:47
18. 6. 2010 17:57
18. 6. 2010 16:39
15. 4. 2010 01:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 11 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 30 minutami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 53 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 58 minutami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 1 hodinou
Koprová omáčka s karamelovým základem
Hanes uvařila před 1 hodinou
Bramborák na plech
ovocny.caj uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla
Další recepty
Tématické fráze: buchta s ovocem a želatinou koláč s ovocem a želatinou buchta se zelatinou buchta s zelatinou buchta se želatinou a ovocem ovocný koláč se želatinou koláč se želatinou ovocný koláč s želatinou recept na ovocný koláč se želatinou koláč s želatinou buchta s tvarohem a želatinou buchta s ovocem moučník s ovocem a želatinou ovocný koláč se želatinou na plech želatinova buchta s ovocem buchta s tvarohem a ovocem a želatinou zelatina na buchtu buchta ze želatinou litý ovocný koláč buchty se zelatinou
Suroviny: mouka polohrubá, cukr, olej, prášek do pečiva, vejce, mléko, pudink vanilkový, mléko, cukr, ovoce, želatina, tuk, mouka hrubá
Litý koláč s ovocem a želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZoJ
20 názorů