Tatarák z roštěnce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
Tuky | 165,24 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2019 12:12
Ale hlavně - je to opravdu moc dobré
28. 1. 2019 10:40
28. 1. 2019 10:25
Že by zrovínka Taliáni podobným způsobem kazili (kulantně řečeno!!!) chuť masa
No, pokud jste měl na mysli toto https://translate.google.com/translate?hl=cs&sl=it...
pak si přečtěte co píší v poslední větě:
Syrové maso s parmazánem
"V tomto případě je maso pokryto parmazánem..."
28. 1. 2019 10:06
28. 1. 2019 09:48
hehehe a ty ančovičky jsou tam na okrasu, či na čo, he?
...a parmazán do tataráku Hmmm..., proti gustě žádný dišputát...
A na odleželost masa mám svůj, patrně menšinový, názor
Traduje se, že ty různé "voňavky" se začaly v dobách reálsocialismu přidávat kvůli nevalné qalitě masa
Eja57:
V mrazáku mám furt pár vakuových dvacetidekových balení; patrně z kýty, ale čertví, že
28. 1. 2019 09:16
27. 1. 2019 21:14
27. 1. 2019 20:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 1 minutou
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 40 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Tématické fráze: tatarák s parmazanem recepty tatarak z rostenky tatarak z nízkého roštence tatarák s dijonskou hořčicí roštěnec tatarák belgický tatarák recept tatarák s parmazánem tatarák s kapary a parmazanem tatarák na asijský způsob tatarák na asijský belgicky tatarak tatarák s dižonskou bez kaparů tatarsky biftek z roštěnec tatarak s olivový olej tatarak z roštěnec tatarák s dijonskou hořticí tatarský biftek z roštěnky asijský tatarák tatarák s s parmazánem recept na tatarák
Suroviny: roštěnec nízký, kapary, ančovičky v oleji, parmazán, olej olivový, hořčice dijonská, sůl, pepř
Tatarák z roštěnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4P7
8 názorů