Studená tatarská slepice - salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 082 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,29 g |
Tuky | 144,87 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 70,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2019 19:46
15. 5. 2019 19:00
21. 4. 2019 15:13
1) Je mi už 77 let, vývarů jsem uvařila pravděpodobně víc než vy. A dobrých. Vaší radu, jak vaříte polévku vy nepotřebuji. (A cibuli do vývarů většinou nedávám, protože vařenou cibuli nesnáším. Ale to je moje věc, to není vaše starost.)
2) Recept jsem kdysi získala buď z nějakého časopisu nebo od někoho známého - a bylo tam výslovně uvedeno to, co jsem do receptu napsala.
3) Ale nikde jsem nenapsala, že vývar vylévám. Vy jste to někde četl? Určitě ne! Tak mi laskavě nepodsouvejte slova nebo věty, které jsem nepoužila. Myslím, že všichni ostatní recept pochopili. Recept se vám buď může líbit, nebo nelíbit. Pokud líbí, dobře. Pokud nelíbí, taky dobře, nejsme všichni stejní. Akdyž se vám recept nelíbí, napište konkrétně proč, nebo nepište třeba nic - jak je libo.
4) Já jsem se snažila na vaše komentáře odpovídat zdvořile. Ale vy zdvořilý moc nejste. Na vaše další výlevy špatné nálady (nebo co vás k těm podivným komentům vede?) nebudu už odpovídat, nejsou konstruktivní ani přínosné. Chcete dělat chytráka, ale tentokrát se vám to moc nepovedlo. Ono označit jakoukoliv ženu, mladou nebo starou jako "slepici" nebo "blondýnu" je přinejmenším nevychovanost. A vy o tom napíšete, že vám to přišlo vtipné?
Zdravím a přeji hezký den!
21. 4. 2019 10:40
Buď jsem slepá, nebo blbá, nebo nevím....ale nikde jsem nenašla nic o tom, že by se vývar ze slepice nepoužil dále...to se snad nemusí uvést - něco jako " vývar nevylejeme a uděláme z něj polévku"
21. 4. 2019 10:02
21. 4. 2019 00:06
Za tu slepici se omlouvám, přišla mi k receptu stylovější než např. blondýna
No, asi nejen já bych si s vývarem poradil, ale opravdu si myslím, že nevyužít "vodu" po uvaření k dalšímu použití a posléze v komentáři víceméně podtrhnout, že vývar z hodin vařené slepice je vlastně nepoužitelný (" já vývar ze slepice nevařím se třemi cibulemi.") ale, při vší úctě k autorce, tento způsob zdá se mi poněkud nešťastným...
20. 4. 2019 22:46
20. 4. 2019 22:45
20. 4. 2019 22:41
20. 4. 2019 22:33
20. 4. 2019 22:31
20. 4. 2019 22:29
20. 4. 2019 22:26
20. 4. 2019 22:13
20. 4. 2019 22:04
Původně jsem chtěl navázat na kolegyni, která pod jiným slepičím rcp uvedla: " poznam ludi, co maso z polievky vyhadzuju. Je mi to nepochopitelne,..."
Ale tady je to patrně opačně.
Představte si čerstvě začepenou slepici (se zanedbanou kuchyňskou výchovou), kterak manžovi udělá zde tento salát a...
...a vývar podrobí kanalýze
MamlajdaD:
3 cibule, 2 mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru + divoké koření je na dvoukilovou slepici tak akorát
Z postupu jsem usuzoval, že takový vzácný vývar z celého ptáka se dál použije jak kuchařské zákony kážou nám (někteří by salát sezobli na Silvestra a vývarem by se léčili na Nový rok ale po vašem komentáři to opravdu, ale opravdu vypadá všelijak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 21 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Suflé je nadýchané jako obláček a chutná božsky. Postup ukážeme ve videonávodu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: slepice recepty slepice salát recept divoké slepice 4 language:cs slepice na sldkokyselých paprikách salát z vařené slepice slepice jako salát salát ze slepice recept salát ze slepice recept salat že slepice salat se slepice majonézou recept slepice varena slepice
Suroviny: slepice, sůl, pepř, cibule, majolka, šlehačka, okurky sterilované, mandle, hořčice, jablko, cukr
Studená tatarská slepice - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RArw
24 názorů