Třešňovo - rebarborový sorbet
Zmrzlinu ocení malí i velcí zejména během horkých letních dnů. Ale i na jaře můžeme zpracovat ovoce, které máme na zahradě. Z čerstvých třešní a rebarbory připravíme za pomoci zmrzlinovače dokonale kyselkavý sorbet.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 800 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 27 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poradíme, jak snadno vyrobit domácí zmrzlinu bez zmrzlinovače. Stačí několik málo ingrediencí a správný postup
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Deset otázek a odpovědí ke zpracování rebarbory v kuchyni. Jak ji upravit a co z ní uvařit
Další recepty
Suroviny: třešně, rebarbora, citron bio, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, rum
Třešňovo - rebarborový sorbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wLOg
0 názorů