Domácí lančmít podle Pavla a Majky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 383 kJ / 2 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,23 g |
Tuky | 191,38 g |
Vláknina | 6,58 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 836 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 12,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2020 12:24
pavelk: děkuji
25. 2. 2020 11:18
cathleen: Rád odpovím. Tu želatinu tam nedávám proto, aby se mi vytvořil nějaký rosol, ale aby směs nebyla suchá díky libovějšímu masu, protože do lančmítu nemelu kůži. A želatinu nedávám do tlačenky, tam si vystačím z vývaru kolen a nožiček.
25. 2. 2020 10:18
pavelk: co - NE ?? Zkoušel jste to i bez ní? Ptám se proto, že tu mám také lančmít, drží krásně bez želatiny a na fotu je vidět, že je po vyklopení z formy lemovaný krásným rosolem stejně, jako býval kdysi ten prodávaný v konzervách.
Pro mě to je jako přidávat želatinu do tlačenky - proto jsem se ptala.
Pro mě to je jako přidávat želatinu do tlačenky - proto jsem se ptala.
23. 2. 2020 15:17
cathleen: NE!
23. 2. 2020 15:16
milous54: Omlouvám se, ano vypadl. Opravím to. Děkuji za upozornění.
23. 2. 2020 13:38
V postupu přípravy receptu nějak vypadl ten bůček uvedený v "Surovinách"
23. 2. 2020 13:19
Nedrželo by to dobře i bez té želatiny (Poznámku o "lizu" jsem smazala, není to vhodné ani nutné.)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 12 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 43 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 12 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit výborné domácí langoše. Základem je kynuté těsto podle osvědčených receptů
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: domácí lančmít recept domácí lančmít
Suroviny: plec vepřová, bůček, praganda, sůl, pepř, cukr moučkový, česnek granulovaný, majoránka, koriandr, želatina, voda,
Domácí lančmít podle Pavla a Majky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X4zA
7 názorů