Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy
Suroviny
Porce: 1,5 litru
Nutriční hodnoty
Energie | 2 210 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 13,17 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 15:48
JanaDorazinova: Jani, já zase jsem "polévková", ale nevadí mi jíst stejnou polévku i dva - tři dny za sebou, protože vařit jednu porci polévky prostě neumím. Já si dělám svoje vepřovky až v posledních letech, dokud sem chodily ty "čínské", které mi kdysi moc chutnaly, tak jsem maso nezavařovala. Zato jsem jich mívala (těch čínských vepřovek) vždy několik doma v pohotovosti, ony se fakt hodily na leccos. Ale kdo zná nějakou současnou lepší vepřovku, tak jí může taky použít na různé vaření. Ty domácí vepřovky si dělám do menších sklenic, což se pak dá snadno sníst a nejsou zbytky atd., a to je pro samotného "člobrdu" výhodné. Děkuji ti za komentář a měj se moc hezky!
2. 6. 2020 12:55
Kdysi nám ji mamka hodně vařívala. To byla ještě vepřová konzerva plná super masa, ale i dnes ji běžně používám třeba do rizota a do polévky ne jen proto, že polévky vařím minimálně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 6 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Další recepty
Suroviny: konzerva vepřová, cibule, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar hovězí, brambory, česnek, sůl, pepř, majoránka, kmín celý
Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7D2
2 názory