Přírodní Švesťákovy karbanátky s omáčkou z červeného vína
Suroviny
Porce: Cca 10 větších karbanátků
Nutriční hodnoty
Energie | 16 049 kJ / 3 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 256,45 g |
Tuky | 241,50 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 84,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jde o můj vlastní a první zde zveřejněný recept, budu rád, když necháte komentář, jak vám chutnalo ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 23:28
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 22 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 45 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 50 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule bílá, cibule červená, jogurt bílý, hořčice plnotučná, vejce, sůl, pepř, koření oregáno, koření tandoori masalo, strouhanka, cibule červená, protlak rajčatový, víno červené, voda, sůl, cukr třtinový, koření oregáno
Přírodní Švesťákovy karbanátky s omáčkou z červeného vína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3mv
1 názor