Letní pasta s cizrnou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 15 502 kJ / 3 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,56 g |
Tuky | 102,45 g |
Vláknina | 123,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 498,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 13 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 28 minutami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 3 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 3 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 3 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 3 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 4 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 5 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
V letním horku je ideálním obědem nebo večeří zeleninový salát. Oblíbené recepty přinášíme v našem přehledu
Další recepty
Suroviny: oříšky kešu, tagliatelle, sůl, olej olivový, paprika čerstvá žlutá, rajče, cizrna, olivy černé bez pecky, šťáva citronová, pepř, bazalka čerstvá
Letní pasta s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwMR
0 názorů