Rozpékané bagetky s bylinkovým máslem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 745 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,81 g |
Tuky | 147,37 g |
Vláknina | 30,66 g |
Cholesterol | 329 mg |
Sodík | 6,48 g |
Sůl | 16,07 g |
Sacharidy | 408,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po příchodu hostů nerozmražené bagetky rozpečeme při 180-200°C/20 minut (na posledních 5 minut můžeme alobal roztrhnout). Asi nejvíc chutnají ještě teplé.
Recept z knihy Hrátky s těstem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2021 15:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 2 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 8 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 24 minutami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 54 minutami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 1 hodinou
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 1 hodinou
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Zmrzlina ze Salka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak zužitkovat celou krůtu a ušetřit? Pečený krůtí krk a biskup patří mezi gurmánské speciality
Další recepty
Suroviny: voda, jogurt bílý, cukr, olej, sůl, mouka hladká, droždí čerstvé, máslo, sůl, bylinky, česnek,
Rozpékané bagetky s bylinkovým máslem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Xr3
1 názor