Normandská jelítka
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Francouzská kuchyně.
Černá jelítka jsou ve Francii tradiční vánoční pokrm a jsou často upravována právě tímto způsobem. Francii jsem navštívila, ale jelítko jsem tam neměla, proto nevím, jestli se chuťově od těch našich liší. Vím ale, že by měla být žemlová, která se mi ale nepodařilo sehnat. Je to trochu překvapivá, ale velice dobrá kombinace.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2021 14:27
16. 3. 2021 14:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 14 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 53 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Suroviny: jelito, jablko zelené, sádlo
Normandská jelítka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rLRw
2 názory